top of page

Sveriges snabbaste bilköpartjänst
VI KÖPER DIN BIL TILL RÄTT PRIS

Den enkla vägen när du ska sälja din bil !
Bilar köpes i alla prisklasser över hela landet. 
Även defekta bilar, krockade och fullt fungerande! 
Sälj defekt bil idag! Bilar köpes oavsett skick.

loggasaljabil.png

BÄST BETALT FÖR DIN BIL

VI BETALAR BÄST FÖR DIN BIL 

 

Sälj din begagnade bil till det bästa priset. Vi ger dig ett rättvist marknadspris för din bil. Kostnadsfri värdering. Bilar köpes oavsett prisklass, modell, märke och årsmodell. 

#1

 

SVERIGES LEDANDE BILKÖPAR-TJÄNST

Vi håller vad vi lovar! Sälj bilen med gott samvete, vi garanterar en smidig och trygg affär.  Sedan 2010 har vi gjort Svenskar nöjda. 

Vi köper även företagsbilar och lastbilar. 

VI KÖPER DIN BIL DIREKT OAVSETT SKICK

 

Har motorn, växellådan eller kopplingen gått sönder? Inga bekymmer, vi köper bilen. Vi köper bilar i riktigt dåliga skick och bäst av allt: Du får bra betalt. Säljbilen.se är det rätta valet när du ska sälja bilen. 

SÄLJ BILEN REDAN IDAG - BETALT DIREKT 

Kontakta oss idag och få ett gratis prisförslag för din bil.

Vi köper in bilen snabbt och hämtar den. Vi har våra egna bärgningsbilar och löser allt åt dig. Sälja trasig och defekt bil har aldrig varit enklare. ​

En enkel och smidig tjänst för att sälja bilen 

Alla bilar köpes

Över hela Sverige

loggasaljabil.png
pengar.png

SÄLJA BIL TILL DET BÄSTA PRISET
Du får ett pris du inte kan tacka nej till! Ring oss eller skicka in en förfrågan. Vi köper din bil redan samma dag (om du vill) och du får betalt omgående. Vi köper bilar från årsmodell 2010-2021 över hela Sverige. När vi köper din bil så hjälper vi till med registreringen till Transportstyrelsen.

OKRÅNGLIG BILKÖPARE / KÖPER DEFEKT / TRASIG BIL
Säljbilen.se är stället du skall vända dig till när du ska sälja bilen. Vi köper bilar i alla möjliga skick.
Har bilen gått sönder och är trasig, defekt eller krockad? Ta det lugnt, vi köper bilar i alla skick. Slipp komplicerade processer och arroganta bilhandlare! Ring 0762809225 för att sälja bilen.

SÄLJ BILEN SOM DEN STÅR
Du behöver inte piffa upp bilen och göra den fin. När man säljer bilen till oss behöver man inte tänka på något. Vi är vana med att köpa bilar i alla möjliga skick (vi har sett det mesta).
Vi köper begagnade bilar i alla prisklasser.
Har du en bil att sälja som inte har passerat bilbesiktningen eller har stått avställd?
Vänd dig till oss på Säljbilen.se , vi har köpt bilar i över 10år och vi vet hur man köper bilar tryggt, smidigt och snabbt!

GRATIS VÄRDERING
svar inom 20min

BILAR FRÅN 2010-UPPÅT

Tack för ditt meddelande!

Köper bilar över hela sverige 

Sälj bilen direkt även om den är defekt. Äntligen en tjänst där du kan sälja din bil utan krångel. Vi köper din bil och betalar bäst. Inget trams eller tjafs, alla bilmodeller köpes.

Vi har massor av nöjda kunder över hela landet.

Slipp alla sista-priset-kompisar

Vi vet att du har gott om vänner och vi har gott om pengar! Så låt oss köpa din bil utan några krångliga diskussioner eller komplicerade forskningar. Vi köper din bil och betalar dig direkt. Ring oss eller skicka in en gratis värdering så får du svar om hur mycket din bil kan vara värd. Det är helt gratis.

Att sälja bilen på Blocket eller via någon auktionssajt är tidskrävande och komplicerat. Säljbilen.se har slopat allt krångel och vi är beredda att ge dig 100% och göra dig nöjd!

Vi hjälper till med allt

Du behöver inte oroa dig, lita på vår kompetens. Vi ordnar med allt kring hela affär från registrering till hämtning av bilen. Vi åker ut till dig och köper din bil direkt på plats. Du behöver inte åka till någon station för att sälja bilen. Vi köper bilen på önskad ort!

Du får betalt, vi anmäler ägarbytet direkt och därefter tar vi med oss bilen.

OBS det är gratis att få bilen värderad och gillar du priset så säljer du bilen till oss. 

Säljbilen.se är en kostnadsfri tjänst utan förbindelser. Gör en gratis förfrågan eller ring oss direkt för att ta reda på värdet på din bil. Vi har möjlighet att köpa din bil direkt och hämta den över hela landet. Du säljer alltid bilen i befintligt skick till oss!

bottom of page